christelijke hulpverlening

Veel mensen hebben vragen: wat is het doel van dit leven? Waarom ben ik geboren? Bestaat er een leven na dit leven? In de (christelijke) hulpverlening komt dit vaak aan de orde, omdat het iedereen in zijn/haar leven wel een keer bezighoudt.

Er zijn ook mensen die specifiek vragen hebben over God: bestaat Hij echt? Wie is Jezus dan precies? Zit er een plan achter het verhaal van zijn kruisiging? Als God al bestaat, waarom doet Hij dan niets aan al die problemen in de wereld? Ook in de christelijke hulpverlening komen deze vragen vaak voor.

In mijn leven heb ik veel mensen ontmoet die lastige of nare dingen hadden meegemaakt of die met een vervelende situatie te maken hadden. Ik probeerde er dan altijd voor hen te zijn en de nodige hulpverlening te geven. Achteraf weet ik dat het altijd de liefde van God voor hen al was, die mij dreef hen te helpen.

Vanaf 2006 heb ik een veel diepere relatie met God gekregen. Mijn man en ik mogen Hem steeds beter leren kennen en we maken  mooie dingen mee in herstel en genezing van mensen, wat ons dankbaar maakt!

Graag wil ik er zijn voor iedereen, die hulpverlening nodig heeft, zijn of haar hart wil delen, met vragen rondloopt, eenzaam of depressief is en bemoediging nodig heeft. Of je christen bent of niet, dat maakt niet uit, iedereen is welkom!

Die hulpverlening wil ik graag geven door er te zijn als gezelschap/maatje, klankbord, praktische begeleiding te bieden of door samen gewoon iets leuks/gezelligs te doen.

Christelijke hulpverlening wil voor mij zeggen dat iedereen welkom is en dat ik iedereen wil helpen, daarbij kan ik mijn christen-zijn niet achterwege laten, maar niemand zal gedwongen worden tot iets wat hij/zij niet wil.

In een persoonlijk gesprek wordt natuurlijk nog veel duidelijker wie ik ben en kunnen we waarschijnlijk beter bepalen of er een ‘klik’ is en of we starten met de hulpverlening!

Bel mij daarom gerust of vul het contactformulier in onder ‘contact’, om een vrijblijvende afspraak te maken of te overleggen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van christelijke hulpverlening!