hulp bij relatieproblemen

Relatieproblemen kunnen allerlei oorzaken hebben en kunnen zich overal afspelen. Of het nu gaat om relatieproblemen binnen een huwelijk, gezin, familie of vriendschap, het kan je leven heel erg negatief beïnvloeden en een grote impact hebben op je gezondheid en levensvreugde.

Verwijdering kan door de jaren heen ontstaan, maar omstandigheden of keuzes die gemaakt moeten worden, kunnen ook een plotselinge oorzaak vormen voor relatieproblemen, op wat voor manier dan ook.

Het kan zijn dat de emoties rondom een onverwerkte gebeurtenis uit het verleden opspelen, waardoor een partner zich afsluit en er onbegrip of verwijdering ontstaat. Andere oorzaken voor relatie- en/of gezinsproblemen kunnen zijn: een ziekte of psychische aandoening, een verslaving, jaloezie, miscommunicatie, een depressie, overspel, het geloof… En zo is er nog heel veel te noemen wat de bron kan zijn van relatie-, huwelijks- of gezinsproblemen. Zoek hulp, het is het waard!

Ooit was de situatie goed, er was liefde, vertrouwen, blijdschap.

De relatieproblemen die er nu zijn in je huwelijk of relatie en daardoor ook vaak in een gezin, kunnen overwonnen worden. Inzet en tijd maken herstel en genezing mogelijk! Ik wil je hierbij mijn hulp bieden.

Misschien heb je al professionele begeleiding ingeschakeld, maar zou je nog aanvullend eens wat dingen willen bespreken, als het bijvoorbeeld relatieproblemen vanuit het geloof betreft.

Ik wil graag die hulp bieden bij relatie- / gezinsproblemen.

Bel mij gerust of vul het contactformulier in onder ‘contact’, om te overleggen wat ik doen kan in een situatie van relatieproblemen, waarbij net dat extra beetje hulp nodig is. Een kennismakingsgesprek kost niets en is vrijblijvend!