hulp bij angststoornis

Je dagelijks leven kan flink verstoord raken als je te maken hebt met angst. Angst om mensen te ontmoeten, angst om een winkel in te gaan, angst dat er iets ergs met je gebeurt, angst voor de toekomst, en zo zijn er nog heel veel soorten angst te noemen. En die angst ontstaat, terwijl er eigenlijk geen echt gevaar is…

Er kunnen zich lichamelijke klachten voordoen, zoals hartkloppingen, misselijkheid, zweten, of je krijgt een benauwd gevoel, het gevoel te stikken. Er kan dan sprake zijn van een angststoornis en daardoor kun je last krijgen van paniekaanvallen.

Misschien ga je hierdoor wel moeilijke of onbekende situaties vermijden en zodoende gaat onbewust de angst in je leven overheersen. Dat kan echt anders…, je hebt hulp nodig!

Ik wil je graag die hulp bieden bij je angststoornis.

De reden waarom een angststoornis is ontstaan, is niet altijd duidelijk voor degene die er last van heeft. Het kan te maken hebben met opvoeding, ervaring, een situatie die er is (geweest), hoe dan ook, het is belangrijk voor jou om hulp te ontvangen wanneer je last hebt van een angststoornis. Je bent te waardevol om door angst overheerst te worden!

Met tijd voor jou, wil ik graag met jou werken aan je angststoornis, door je de hulp te bieden die je nodig hebt!

Dit kan door praktische ondersteuning, maar ook door verwerking van datgene wat de oorzaak is, in geestelijke ondersteuning.

Waarin kan ik bijvoorbeeld praktische hulp bieden:

  • persoonlijke aandacht geven en een luisterend oor bieden
  • meedenken in het oplossen van (dagelijkse) problemen
  • structuur aanbrengen in de dag of in het leven
  • aanzetten tot initiatieven nemen
  • samen dingen ondernemen; er weer op uit gaan
  • samen boodschappen doen
  • samen bouwen aan een (nieuw) sociaal netwerk

Dit zijn maar voorbeelden.

Bel mij gerust of vul het contactformulier in onder ‘contact’, zodat we kunnen overleggen hoe ik je kan helpen in jouw situatie.