hulp bij verslaving

Er zijn veel instellingen, organisaties en klinieken die professionele hulp bieden aan mensen met een verslaving. Ze werken met therapieën, programma’s en methodes. Dat doe ik niet.

En toch wil ik hulp bieden als iemand van zijn verslaving af wil komen.

Het maakt niet uit welke verslaving, of het nu gaat om roken, drugs, alcohol, medicijnen of welke andere verslaving dan ook, ik wil er graag voor je zijn en je mijn hulp aanbieden!

Als er sprake is van een verslaving, stop je daar vaak niet ‘maar zo even mee’. Ook al zou je graag willen. Misschien heb je de keuze nog niet definitief gemaakt om te stoppen, want… hoe moet je dan verder..? Verslaving heeft natuurlijk een oorzaak en dat kan van alles zijn, een heftige gebeurtenis, onverwerkt verleden, geen liefde ervaren in je jeugd, enzovoort… Wat er ook is gebeurd, het is belangrijk dat je hierin herstel vindt! Ook om terugval te voorkomen. Heb je hierin hulp nodig?

Mijn hulp voor iemand met een verslaving kan bestaan uit praktische ondersteuning, maar ondertussen ook in verwerking van datgene wat de oorzaak van de verslaving is. Praktische aanpak en verwerking kan prima samen. Ik wil je hierbij graag helpen en zal dat doen vanuit mijn geloof in God, zodat er weer uitzicht voor je komt, herstel en genezing plaatsvindt en je vertrouwen wordt hersteld.

 

 

Waarin of hoe kan ik hulp bieden bij verslaving:

  • persoonlijke aandacht geven en een luisterend oor bieden
  • structuur aanbrengen in de dag of in het leven
  • structuur aanbrengen in het huishouden
  • meedenken in het oplossen van (dagelijkse) problemen
  • aanzetten tot initiatieven nemen
  • nieuwe dingen ondernemen

Heb je de keuze al gemaakt en volg je al een behandeling, maar zou je toch eens een keer met mij willen praten? Dat kan! Neem gerust contact op en we gaan kijken wat ik, bij hetgeen waar je al mee bezig bent, nog voor jou kan betekenen!

Aarzel niet, maar bel mij of vul het contactformulier in onder ‘contact’! We overleggen dan wat ik kan betekenen in jouw situatie.