hulp bij rouwverwerking

Met verlies en rouwverwerking hebben we soms meer te maken dan we zelf beseffen. Verwerking van rouw komt niet alleen voor bij een overlijden, er zijn veel meer situaties waarin we (onbewust) met een verlies te maken hebben. Ik wil je graag hulp bieden bij jouw rouwverwerking.

Natuurlijk kan het gaan om het overlijden van iemand van wie je heel veel hebt gehouden en misschien is het al wel langer geleden, maar die tijd maakt niet uit. Wanneer je diep in je hart na langere tijd nog steeds dat grote verdriet voelt en rouwt om een overleden dierbaar persoon of om een andere ingrijpende gebeurtenis, dan is het zeker goed om hulp te zoeken bij je rouwverwerking.

Rouwverwerking kan ook te maken hebben met een echtscheiding, een beëindigde relatie of vriendschap, of met een beëindigd dienstverband bij een werkgever.
Kortom, het heeft vaak te maken met het afsluiten van een periode in je leven. Maar er kan ook een gevoel van rouw zijn om iets waar je naar verlangt en wat tot nu toe onbereikbaar is…
En dan kan er wat hulp nodig zijn. Wat voor oorzaak dan ook, ik wil je graag hulp bieden bij jouw rouwverwerking.

Hulp bij je rouwverwerking kan ook nodig zijn om van onzekerheid, onrust, eenzaamheid, schuldgevoelens of bitterheid af te komen. Of loop je nog met vragen rond? Het kan zijn dat je een verlies of verdriet al hebt verwerkt, maar dat andere gevoelens, die daaruit voortkomen, nog steeds een grote rol spelen. Zoek hulp bij die rouwverwerking, het is zoveel waard om van die gevoelens af te komen en daarin rust te vinden!
Ik weet: God maakt herstel en genezing mogelijk! Hierin wil ik je graag mijn hulp bieden bij jouw rouwverwerking.

Bel mij gerust of vul het contactformulier in onder ‘contact’, om te overleggen welke hulp ik jou kan bieden bij je rouwverwerking.

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

In het volgende kan ik ondersteuning bieden:

  • persoonlijke aandacht geven en een luisterend oor bieden
  • kennis vanuit het geloof delen over rouwverwerking
  • meedenken/-helpen bij invulling van praktische zaken
  • hulp in het aanzetten tot initiatieven nemen