boodschappen doen

Steeds meer ouderen blijven zelfstandig langer thuis wonen.
De zelfredzaamheid moet dus groter zijn en langer gaan duren! Dat geldt ook voor de ‘normale’ zaken als boodschappen doen.

Wanneer je ouder wordt, kan dat echter lastig worden. Misschien omdat het tillen van de boodschappen te zwaar wordt, of omdat het in de winkel zo druk is en het allemaal niet zo snel meer gaat. Het kan ook zijn dat er sprake is van een lichte vorm van dementie en dan is het vaak lastig om overzicht te houden. Of misschien is het vervoer een probleem.

Zie je er tegenop om boodschappen te moeten doen en is hulp vanuit familie of sociale contacten niet direct mogelijk? Ik ben graag de oplossing voor deze ouderen!

Het is mogelijk om samen de boodschappen te doen. Deze manier heeft een paar voordelen:

  • even weg zijn uit de dagelijkse sleur
  • weer onder de mensen zijn.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het niet mogelijk is om zelf naar de winkel te gaan en boodschappen te doen. Ik kan dan de boodschappen halen en thuis brengen.
De boodschappen opruimen kan ook nog!

Als het voor ouderen gaat om speciale boodschappen die nodig zijn, zoals kleding, schoenen of een cadeau voor iemand, dan kan ik ook daarin assisteren.

Met mijn auto of misschien wel lopend, gezellig samen op pad, zo wordt het ook meteen een uitje!
Zo kan voor ouderen boodschappen doen een eenvoudige invulling worden voor een aangenamer leven!

Het bovenstaande is ook mogelijk wanneer er hulp nodig is bij of na begeleid wonen of in geval van dementie.

Bel mij gerust of vul het contactformulier in onder ‘contact’, om te overleggen wat er allemaal mogelijk is voor ouderen op dit gebied.