Wie heeft tijd voor jou

Corrie Schouten-van der Lee heeft tijd voor jou!
En wie is Corrie, wie ben ik?

In 1966 ben ik als boerendochter geboren in de Betuwe. Op mijn 21ste ontmoette ik Ed Schouten en in 1990 zijn wij getrouwd. Wij hebben geen kinderen gekregen, maar zijn gezegend met veel lieve mensen om ons heen.

In 1986 ben ik gaan werken bij de Rabobank. Daar ben ik ruim 30 jaar in een paar verschillende functies werkzaam geweest, waaronder directiesecretaresse en HR-assistent. Eind 2016 is door een reorganisatie mijn functie vervallen en is mijn dienstverband bij de Rabobank beëindigd. Ik kijk met veel plezier terug op een goede tijd, met fijne collega’s!

In mijn leven heb ik veel mensen ontmoet die lastige of nare dingen hadden meegemaakt, in een vervelende situatie zaten of te maken hadden met een psychische beperking. Ik gaf hen dan de nodige praktische en geestelijke ondersteuning, van boodschappen doen tot pastoraat.

Opgevoed door gelovige ouders, heb ik dat altijd al vanuit de liefde van God mogen doen. Vanaf 2006 heb ik een veel diepere relatie met God gekregen. Mijn man en ik leren de Heer steeds beter kennen en we verwonderen ons over wat God doet in herstel en de genezing van mensen en de oplossingen die Hij geeft. Hier zijn we blij mee en dankbaar voor!

 

De richting die God gaf begin 2017, samen met mijn achtergrond en ervaring, hebben ertoe geleid dat ik ben gestart met ‘Tijd voor jou!’.

Graag wil ik er zijn voor iedereen die ondersteuning nodig heeft, zijn of haar hart wil delen, met vragen rondloopt, eenzaam of depressief is en bemoediging nodig heeft.
Dat wil ik heel graag geven door er te zijn als gezelschap/maatje, klankbord, door samen te bidden, praktische begeleiding te bieden of door samen gewoon iets leuks/gezelligs te doen. Iedereen is van harte welkom!

In een persoonlijk gesprek wordt natuurlijk nog veel duidelijker wie ik ben en kunnen we waarschijnlijk beter bepalen of er een ‘klik’ is!

Bel mij daarom gerust of vul het contactformulier in onder ‘contact’, om een vrijblijvende afspraak te maken of te overleggen wat er allemaal mogelijk is!

Ik maak graag ‘Tijd voor jou!’.